«VEF Rīga» nonāk uzvaras attālumā no titula

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Trešo uzvaru «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijā otrdien izcīnīja «VEF Rīga» komanda, kas ar rezultātu 75:63 viesos pieveica pašreizējo valsts čempionvienību BK «Ventspils». Sērijā līdz četriem panākumiem 3-2 priekšā atrodas Rīgas basketbolisti.

Spēles 35. minūtē «Ventspils» uzbrucējs Trojs Bārnīss ar tālmetienu samazināja viesu pārsvaru līdz minimumam (56:57), bet mača galotni veiksmīgāk aizvadīja «VEF Rīga», gūstot otro panākumu izbraukumā.

Uzvarētāju rindās pa 13 punktiem guva Roberts Loverijs, Mareks Mejeris un Džeralds Robinsons, kura kontā arī 6 atlēkušās bumbas un 6 rezultatīvas piespēles. Pa 9 punktiem pievienoja Artūrs Bērziņš un Ingus Jakovičs.

Tikmēr «Ventspils» rindās Džerajs Grānts izcēlās ar 20 punktiem (18 pirmajā puslaikā), bet 13 punkti Mārim Gulbim.

«Izslēgšanas spēlēs jāaizmirst par draudzību,» sarunā ar LTV7 sacīja Artūrs Bērziņš. «Uzbrukumā jācīnās, kā var. Tagad mums priekšā ļoti svarīga spēle Rīgā, un tai arī gatavosimies.»

Ventspils komandai šajā cīņā savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt pieredzējušais Kristaps Janičenoks, kamēr «VEF Rīga» joprojām jāiztiek bez centra Bambas Falla.

Nākamā spēle tiks aizvadīta ceturtdien «Arēnā Rīga».

Iepriekšējā spēlē Rīgā uzvaru ar rezultātu 86:79 izcīnīja Nikolaja Mazura trenētā komanda.

Tikmēr duelī par bronzas godalgām BK «Jēkabpils» intriģējošā sērijā līdz trim uzvarām 3-1 pieveica «Liepāja»/«Triobet» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu