Lebrons Džeimss un «Cavaliers» iekļūst NBA finālā!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā otrdien izcīnīja Klīvlendas «Cavaliers» komanda.

Aizvadītajā mačā «Cavaliers» ar rezultātu 118:88 savā laukumā apspēlēja Atlantas «Hawks», sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-0.

Jau no pirmajām minūtēm iniciatīva piederēja «Cavaliers», kas visu maču bija vadībā un beigās svinēja pārliecinošu uzvaru.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 23 punktiem un 9 atlēkušām bumbām bija Lebrons Džeimss, bet 18 punktus pievienoja Ērls Smits.

Tikmēr «Hawks» komandā ar 17 punktiem atzīmējās Džefs Tīgs, bet Pols Milsaps iekrāja 16 punktus.

Šīs Lebronam Džeimsam būs jau piektais NBA fināls viņa profesionālajā karjerā. Viņa rēķinā šobrīd ir trīs NBA tituli.

Savukārt «Cavaliers» vienība tikai divas reizes spējusi sasniegt NBA finālu. Pēdējo reizi tas notika pirms astoņiem gadiem, kad Klīvlendas vienība ar 0-4 kapitulēja Sanantonio «Spurs».

«Cvaliers» finālā spēkosies ar Rietumu konferences finālsērijas labāko vienību. Šobrīd Goldensteitas «Warriors» sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-1 atrodas vadībā pret Hjūstonas «Rockets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu