«Warriors» līderim Tompsonam konstatēts smadzeņu satricinājums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vienam no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas «Warriors» līderiem Klejam Tompsonam konstatēts smadzeņu satricinājums.

Tompsons savainojumā iedzīvojās Rietumu konferences finālsērijas piektajā mačā, kad «Warriors» ar 104:90 savā laukumā pieveica Hjūstonas «Rockets», sērijā triumfējot ar rezultātu 4-1.

Tompsons pēc sadursmes ar galvu atsitās pret Trevora Arizas ceļgalu, bet pēc tam viņam tika uzliktas šuves un bija jāiziet medicīniskās pārbaudes, kurās atklāts smadzeņu satricinājums.

Nākamās nedēļas ceturtdienā «Warriors» uzsāks NBA finālu, kad sērijas pirmajā mačā uzņems Klīvlendas «Cavaliers». Tompsona dalība šajā mačā vēl nav zināma, bet basketbolists laukumā varēs atgriezties vien tad, kad viņš būs ticis pāri visiem smadzeņu satricinājuma simptomiem.

Tompsons šīs sezonas izslēgšanas spēlēs 15 mačos vidēji izcēlies ar 19,4 punktiem un 3,7 atlēkušajām bumbām.

«Warriors» komanda līgas finālu sasniegusi pirmoreiz kopš 1975.gada.

Kā ziņots, Austrumu konferences finālsērijā «Cavaliers» ar 4-0 apspēlēja Atlantas «Hawks» vienību, finālsēriju sasniedzot otro reizi vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu