«VEF Rīga» sastāvam pievienojas Mārtiņš Meiers

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienībai basketbolā «VEF Rīga» pievienojies 24 gadus vecais un 2,08 metrus garais Latvijas valstsvienības centra spēlētājs Mārtiņš Meiers. Līgums parakstīts uz divām sezonām, informē kluba direktore Laila Spaliņa.

Iepriekšējā sezonā Meiers pārstāvēja BK «Ventspils», kuras sastāvā izgāja laukumā trijos dažādos turnīros. 29 spēlēs «Aldaris» Latvijas Basketbola līgā (LBL) Meieram vidēji 14,3 minūtēs 8,6 punkti un 4 atlēkušās bumbas. Deviņās Eiropas kausa izcīņas spēlēs viņam vidēji 12,1 minūtē 4,6 punkti un 2,6 atlēkušās bumbas, bet astoņās Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlēs vidēji 15,8 minūtēs 10,5 punkti un 3,1 atlēkusī bumba.

«Līdz šim nesanāca uzspēlēt VEF, nu tāda izdevība man ir dota un tā ir jāizmanto. Turklāt VTB Vienotā līga ir liela iespēja spēlētājam. Vēlos arī pateikties kluba vadībai un treneriem, kas mani izvēlējās,» sacīja Meiers. «Mērķtiecīgi strādāšu, lai attaisnotu uz sevi liktās cerības un palīdzētu kluba izvirzīto mērķu sasniegšanā.»

Savas karjeras laikā Meiers vienu sezonu pavadījis Vācijas Bundeslīgas klubā «Mitteldeutscher», kā arī spēlējis Latvijas komandās «Liepājas Lauvas» un «Jūrmala/Fēnikss».

Lapmežciemā augušais Meiers iepriekšējos gados regulāri pārstāvējis Latviju starptautiskā līmenī. Meiers spēlējis Latvijas U-18 un U-20 jauniešu izlasē, tāpat 18 gadu vecumā piedalījies FIBA rīkotajā Eiropas U-18 Zvaigžņu spēlē.

Ar Latvijas valstsvienību Mārtiņš sacenties divos Eiropas čempionātos. Ainara Bagatska vadītās Latvijas valstsvienības kandidātu sarakstā Meiers ir arī šogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu