Dairim Bertānam lielisks sniegums NBA Vasaras līgas spēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dairis Bertāns naktī uz otrdienu guva 19 punktus Sanantonio «Spurs» komandas labā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē, kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju.

Jūtā notiekošā turnīra spēlē viņa pārstāvētā komanda ar 74:76 atzina Filadelfijas «76ers» pārākumu, vēsta NBA mājas lapa. Tikmēr citi avoti ziņo, ka uzvaru 74:71 guva «Spurs» basketbolisti.

25 gadus vecais Bertāns laukumā devās sākumsastāvā. Viņš nospēlēja 25 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā guva 19 punktus, veica 3 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 2 atlēkušās bumbas, pārtvēra 1 pretinieku piespēli, vienu reizi kļūdījās un 4 reizes pārkāpa noteikumus.

Spēli Bertāns pabeidza ar 23 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija otrs labākais rādītājs starp spēles dalībniekiem.

Tikmēr «76ers» komandas labā NBA draftā ar 3. numuru izvēlētais Džahlils Okafors guva 18 punktus (citos avotos 20 punkti) un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas zem groziem, būdams savas vienības rezultatīvākais spēlētājs.

Pagaidām nav zināms, vai Vasaras līgā varēs piedalīties Ņujorkas «Knicks» pārstāvis Kristaps Porziņģis. Viņa pārstāvētā vienība dalību Lasvegasas turnīrā sāks 11. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu