Marks Gasols piekritis 110 miljonu ASV dolāru līgumam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no pasaules labākajiem centra spēlētājiem Marks Gasols piekritis turpināt karjeru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Memfisas «Grizzlies». «Yahoo! Sports» vēsta, ka Spānijas basketbolists piecu sezonu laikā nopelnīs vairāk nekā 110 miljonu ASV dolāru.

Abas puses vienojušās par piecu gadu kontraktu. Līumsaistībās iekļauts punkts, kas paredz, ka pēc ceturtā gada (2018./2019. gada sezona) 30 gadus vecais Gasols varēs kļūt par brīvo aģentu, ja vien pats vēlēsies.

ESPN vēsta, ka Gasola pakalpojumos bijušas ieinteresētas vairākas komandas, tostarp Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks».

Iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā Gasols piedalījās 81 spēlē, kurā vidēji guva 17,4 punktus, savāca 7,8 atlēkušās bumbas un veica 3,8 rezultatīvas piespēles. Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā viņam 19,7 punkti un 10,3 atlēkušās bumbas 11 spēlēs.

2013. gadā Gasols tika nosaukts par NBA labāko aizsardzības spēlētāju.

2011. gadā Gasols ar «Grizzlies» noslēdza četru gadu kontraktu par 58 miljoniem ASV dolāru.

Gasols NBA aizvadījis septiņas sezonas, visās pārstāvot tieši «Grizzlies».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu