BK «Ventspils» turpina sadarbību ar Māri Gulbi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

Latvijas basketbola klubs «Ventspils» uz divām sezonām pagarinājis līgumsaistības ar uzbrucēju Māri Gulbi, vēsta vienības mājas lapa.

«Būšu Ventspilī jau ceturto gadu, jūtos šajā pilsētā kā mājās. Esmu ļoti apmierināts ar treniņu un sadzīves apstākļiem, tāpēc priecājos, ka varēšu turpināt spēlēt BK «Ventspils» komandā,» kluba mājas lapā citēts Gulbis. «Līdz šim neesmu strādājis kopā ar Kārli Muižnieku, bet viņš ir ļoti labs basketbola speciālists, tāpēc ļoti ceru, ka komandai un arī man personīgi nākamā būs ļoti veiksmīga sezona.»

Gulbis savu profesionālā basketbolista karjeru sāka 2000. gadā, kad debitēja BK «Lainers» komandā. Pēc tam trīs sezonas aizvadīja BK «Barons Rīga» sastāvā, bet vēlāk spēlējis arī «Valmieras», «VEF Rīga» un «Zemgales» komandās.

Viņš spēlējis arī kā leģionārs Lietuvas klubā «Šiauliai» un Portugāles vienībā «Vitoria SC».

Iepriekšējos divos gados Gulbis kopā ar BK «Ventspils» izcīnīja Latvijas čempiona titulu (2014) un vicečempiona titulu (2015). Pagājušajā sezonā Gulbis Latvijas Basketbola līgā (LBL) vidēji spēlē guva 8 punktus un izcīnīja 3 atlēkušās bumbas, savukārt Eirokausa spēlēs guva 6 punktus un izcīnīja 3 atlēkušās bumbas.

BK «Ventspils» galvenā trenera Kārļa Muižnieka rīcībā šobrīd ir 13 spēlētāji: Dāvis Lejasmeiers, Kristaps Kanbergs, Kristaps Janičenoks, Artis Ate, Artjoms Butjankovs, Andrejs Gražulis, Žanis Peiners, Edgars Štelmahers, Iļja Gromovs, Toms Leimanis, Rihards Lomažs, Kvameins Mičels un Māris Gulbis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu