Voins: Šajā laikā faniem jākļūst par komandas 6. spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eiropas basketbola čempionāta interaktīvais pulkstenis Latvijas galvaspilsētas centrā visiem pilsētas iedzīvotājiem un tās viesiem norādīs, cik ļoti šis turnīrs mums ir nozīmīgs, pulksteņa atklāšanas ceremonijā pauda Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents Valdis Voins.

«Jau gads pagājis, kopš sākām spert tādus nopietnus soļus basketbola attīstībā un popularizēšanā. Varbūt pirms dažiem gadiem Eiropas čempionāts Latvijā šķita kaut kas nesasniedzams, taču, pateicoties Ministru kabineta un Rīgas domes atbalstam, sapnis ir piepildījies,» skaidroja Voins.

«Līdzjutējiem šis pulkstenis būs kā zīme, cik atlicis līdz Eiropas čempionāta spēlei. Tāpat šajā laikā faniem būtu jākļūst par komandas sesto spēlētāju, tādējādi atbalstot mūsu izlasi,» stāstīja LBS prezidents. «Pulkstenis Rīgas centrā visiem pilsētas iedzīvotājiem un viesiem norādīs, cik ļoti šis pasākums mums ir nozīmīgs.»

Ššī gada Eiropas čempionāta D apakšgrupas spēles no 5. līdz 10.septembrim norisināsies Rīgā. Tajā Latvija sacentīsies ar Čehiju, Ukrainu, Beļģiju, Lietuvu un Igauniju.

Eiropas basketbola čempionāta interaktīvais pulkstenis ir pilsētvides objekts, kas radīts ar sporta preču veikalu tīkla «Sportland» atbalstu.

«Kvēlākos līdzjutējus aicinām palīdzēt Latvijas valstsvienībai, vienojoties faniem izveidotajā kampaņā. Jebkurš cilvēks, kurš sociālās tīmekļa vietnes «Instagram» profilā būs ievietojis bildi ar mirkļbirku «#6speletajs», varēs parādīties jaunizveidotā pulksteņa ekrānā,» minēja «Sportland» tirdzniecības un mārketinga vadītājs Sandijs Pinkulis.

Pulkstenis skaitīs dienas, stundas, minūtes un sekundes līdz Latvijas vīriešu valstsvienības pirmajai spēlei Eiropas čempionātā, kas tiks aizvadīta «Arēnā Rīga» 5.septembrī plkst.18.30 pret Beļģijas valstsvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu