Popovičs pensijā dosies kopā ar Timu Dankanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» galvenais treneris Gregs Popovičs karjeru gatavojas noslēgt kopā ar slaveno centru Timu Dankanu, vēsta ESPN.

Vienošanās 66 gadus vecajam Popovičam ar «Spurs» ir spēkā vēl uz četrām sezonām, savukārt 39 gadus vecajam Dankanam līgums ir uz vēl vienu sezonu.

ESPN apskatnieks Frenks Isola atklājis, ka Popovičs neatstrādās visu savu līguma termiņu, bet punktu savai spīdošajai trenera karjera viņš plāno likt kopā ar Timu Dankanu.

Popovičs ar Dankanu kopā sāka strādāt no 1997.gada, kad «Spurs» centra spēlētāju NBA draftā izvēlējās ar pirmo numuru. Šo gadu laikā «Spurs» izdevies izcīnīt piecus NBA čempionu titulus.

Savas karjeras laikā Dankans trīs reizes ticis atzīts par izslēgšanas turnīra MVP jeb vērtīgāko spēlētāju. NBA kopumā Dankans aizvadījis 241 regulārā čempionāta spēli, vidēji gūstot 21,2 punktus un izcīnot 11,7 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu