Šeļakovs pievienojies BK «Ventspils»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CAMERA 4 FIBA Europe / Castoria / Wiedensohler camera4

Latvijas valstsvienības kandidāts Andrejs Šeļakovs panācis vienošanos ar Latvijas vicečempionu BK «Ventspils», vēsta vienības mājas lapa. Līgums parakstīts līdz jaunās sezonas beigām.

26 gadus vecais centra spēlētājs ir kļuvis par trīspadsmito spēlētāju, kurš šobrīd atrodas komandas galvenā trenera Kārļa Muižnieka rīcībā.

«Manā skatījumā Andrejs šobrīd ir labākais latviešu centra spēlētājs, kurš cementē aizsardzību. Tāpat Šeļakovs labi strādā, cīnoties par atlēkušajām bumbām. Iepriekš bijām vienojušies ar Alanu Viginsu, kuram vairāk piemīt ātruma kvalitātes, bet Andrejs ir kārtīgs smagā fiziskā darba cienītājs,» sacīja «Ventspils» kluba valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics. «Mūsu plānos ir vēl viens ārējās līnijas spēlētājs, taču ar tā piesaistīšanu speciāli neforsēsim. Esam deklarējuši, ka sezonā spēlēsim ar trim leģionāriem un, visticamāk, ka tieši šis pagaidām trūkstošais posms tiks aizpildīts ar kādu ārzemnieku.»

Iepriekšējo sezonu 2,08 m garais Šeļakovs aizvadīja BK «Jēkabpils» rindās.

Šeļakovs pārstāvējis Latvijas nacionālo komandu divos Eiropas čempionātu finālturnīros. Šobrīd viņš ir Ainara Bagatska vadītās izlases kandidātu sarakstā.

Sastāva komplektācija «Ventspils» komandai nav beigusies, jo vēl tiek meklēts viens ārējās līnijas spēlētājs.

BK «Ventspils» galvenā trenera Kārļa Muižnieka rīcībā šobrīd ir 13 spēlētāji: Dāvis Lejasmeiers, Kristaps Kanbergs, Kristaps Janičenoks, Artis Ate, Artjoms Butjankovs, Andrejs Gražulis, Žanis Peiners, Iļja Gromovs, Rihards Lomažs, Kvameins Mičels, Māris Gulbis, Andrejs Šeļakovs un Alans Viginss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu