Nākamsezon «Warriors» varētu pacīnīties par Kevinu Durantu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Goldensteitas «Warriors» nākamsezon varētu parakstīt vienošanos ar Oklahomasitijas «Thunder» zvaigzni Kevinu Durantu, raksta «Mercury News».

Pēc gaidāmās sezonas 26 gadus vecais Durants kļūs par neierobežoto brīvo aģentu. Lai «Warriors» varētu parakstīt vienošanos ar Durantu, komandai nepieciešams atbrīvot 26 miljonus dolāru algu griestos.

Durants, kas tiek uzskatīts par vienu no labākajiem NBA spēlētājiem, šosezon saņem 17,83 miljonus ASV dolāru. Paredzams, ka nākamsezon Durants noteikti vēlēsies lielāku atalgojumu.

Cīņā par Durantu varētu iesaistīties arī ambiciozā Maiami «Heat», taču komandai varētu rasties problēmas ar algu griestiem.

Pagājušās sezonas 27 NBA regulārā čempionāta spēlēs Durants vidēji guva 25,4 punktus un savāca 6,6 atlēkušās bumbas. 2014.gadā Durants tika atzīts par NBA sezonas MVP.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu