Lietuvas treneris: Centīsimies izslēgt Latvijas metējus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lietuvas basketbola valstsvienības galvenais treneris Jons Kazlausks uzskata, ka galvenā Latvijas izlases priekšrocība ir lieliskā trīspunktu metienu realizācija.

Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīrā Lietuva spēkosies Rīgas apakšgrupā. Pirmo turnīra maču lietuvieši aizvadīs sestdien pret Ukrainu, bet dienu vēlāk tiksies ar Latvijas komandu. Vēl D apakšgrupā spēlēs Igaunija, Čehija un Beļģija.

«Šobrīd esmu redzējis tikai Ukrainas un Latvijas izlašu basketbola spēles,» «15min.lt» citēts Lietuvas izlases treneris. «Tāpēc man grūti kaut ko vairāk pastāstīt.»

«Skaidrs, ka latvieši savās mājās būs pietiekami spēcīgi. Viņi spēlē atklātu un ātru basketbolu, kas ir balstīts uz trīspunktu metieniem. Ir divas Latvijas komandas - viena iemet tālmetienus, bet otra ne. Mēs centīsimies apstādināt viņu metējus,» skaidroja Kazlausks.

Trešdien Kazlausks nosauca nosauca 12 spēlētājus, kuri pārstāvēs savu valsti Eiropas čempionātā. Lietuvas izlases sastāvā iekļauti: Jons Mačulis, Mindaugs Kuzminsks, Artūrs Milaknis, Renalds Seibutis, Domants Sabonis, Antans Kavaļausks, Pauļus Jankūns, Roberts Javtoks, Mants Kalnietis, Deivids Daiļus, Lukass Lekavičs un Jons Valančūns.

Latvijas nacionālās komandas galvenais treneris Bagatskis sastāvu plāno nosaukt ceturtdien pēc rīta treniņa. Ar komandu joprojām ir 15 spēlētāji. Latvija - Lietuva EČ tiksies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu