Basketbola čempionāta laikā Rīgā kursēs īpašs 3B maršruta trolejbuss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

Eiropas Čempionāta basketbola vīriešiem «EuroBasket 2015» turnīra laikā 5., 6., 7., 9. un 10. septembrī tiks nodrošināts speciālais trolejbusa 3B maršruts «Centrāltirgus – Ierēdņu iela», vēsta «Rīgas satiksme».

3B maršruta trolejbuss «Centrāltirgus – Ierēdņu iela» kursēs laika posmā no plkst. 14:40 līdz aptuveni plkst. 23:50.

5. un 6. septembrī 3B maršruta trolejbuss kursēs pa 3. trolejbusa maršrutu līdz Ierēdņu ielai un atpakaļ. Savukārt darbdienās – 7., 9. un 10. septembrī – 3B maršruta trolejbuss virzienā no centra kursēs pa 3. trolejbusa maršrutu līdz Ierēdņu ielai, bet virzienā uz centru 3B trolejbuss brauks pa K.Valdemāra ielu, tālāk pa Stabu ielu, Brīvības ielu, Raiņa bulvāri un tālāk līdz galapunktam «Centrāltirgus».

Atgādinām, ka līdz Arēnai Rīga var nokļūt, braucot arī ar 24. maršruta autobusu «Abrenes iela – Mangaļsala» līdz pieturvietai «Arēna Rīga».

Plašāku informāciju par «Rīgas satiksmes» piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu