Eiropas basketbola čempionāta dalībnieku naktsmītnēm un ēdināšanai tērēs 183 295 eiro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Eiropas basketbola čempionāta dalībnieku naktsmītnēm un ēdināšanai tērēs 183 295 eiro, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkumā par viesnīcu un ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu čempionāta komandām uzvarējusi SIA «Wisher Enterprise LV», kas par 144 504 eiro izmitinās komandas četrzvaigžņu viesnīcā «Mercure Riga Centre» Elizabetes ielā 101, Rīgā.

Savukārt iepirkumā par viesnīcu un ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu amatpersonām uzvarējusi SIA «Albert Management», kas par 37 791 eiro amatpersonas izmitinās četrzvaigžņu viesnīcā «Albert Hotel» Dzirnavu ielā 33, Rīgā.

Paredzamā līgumcena ir bez PVN.

Kā ziņots, viesnīca «Mercure» Eiropas čempionāta komandu uzņemšanā ieguldījusi ap 15 000 eiro, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja viesnīcas ģenerālmenedžeris Aigars Gerhards.

«Mums šis ir liels pasākums, un esam investējuši, lai sportisti justos patīkami un pēc tam nevarētu zaudējumos vainot, piemēram, to, ka nav izgulējušies, jo gulta par īsu. Izdarījām visu, lai mūsu viesnīca būtu maksimāli ērta sportistiem,» pauda Gerhards, stāstot, ka, piemēram, gultu pagarinātājos vien viesnīca ieguldījusi ap 5000 eiro. «Gultu pagarinātāji mums kalpos arī pēc čempionāta, bet kopā produktu uzlabošanā esam ieguldījuši aptuveni 15 000 eiro.»

Plānots, ka viesnīcā «Mercure» čempionāta Rīgas apakšgrupas turnīra laikā dzīvos visas sešas komandas.

Kā ziņots, šī gada Eiropas čempionāta D apakšgrupas spēles no 5. līdz 10.septembrim norisināsies Rīgā. Tajās Latvija sacentīsies ar Čehiju, Ukrainu, Beļģiju, Lietuvu un Igauniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu