Vecvagars: Pieļāvām vairākas stulbas kļūdas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlasei pēc neveiksmīgā, noslēdzošā Eiropas čempionāta mača nevajag nokārt galvas, jo tā ir jauna komanda, kas nākotnē turnīros cīnīsies par augstākām vietām, uzskata vienības saspēles vadītājs Kaspars Vecvagars.

Latvija piektdien Eiropas čempionāta spēlē par septīto vietu, kas bija izšķirošais mačs par dalību Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, ar 70:97 nevarīgi piekāpās Čehijas valstsvienībai.

«Vispirms vēlos pateikties līdzjutējiem, jo viņi bija lieliski visa turnīra gaitā. Skumji, ka slikti nospēlējām pret Čehiju, taču domāju, ka izcīnītā astotā vieta Latvijas basketbolam ir lielisks sasniegums,» pēc dueļa sacīja Vecvagars.

«Noslēdzošajā spēlē pieļāvām vairākas stulbas kļūdas, nespēlējām labi arī aizsardzībā. Nezinu, kas tam bija par iemeslu, taču nevaram nokārt galvas - mums ir jauna komanda, kas nākamajos turnīros spēs izcīnīt vēl augstākas vietas,» uzskata saspēles vadītājs.

Līdz ar zaudējumu šajā cīņā Latvijas izlasei neizdevās kvalificēties Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, tomēr tai paliek cerības piedalīties šajās sacensībās, ja kāds no trim atlases turnīriem notiks valstī, kas izcīnīja 3.-7.vietu Eiropas čempionātā.

Astotā vieta Eiropas čempionātā ir atkārtots Latvijas izlases labākais rezultāts pēc neatkarības atjaunošanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu