Timma «Zeņit» rindās debitē ar 15 punktiem un uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma sestdien ar 15 gūtiem punktiem un uzvaru šīs sezonas VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta pirmajā spēlē debitēja Krievijas kluba Sanktpēterburgas «Zeņit» sastāvā.

«Zeņit» izbraukumā ar 102:94 (30:30, 16:29, 31:17, 25:18) pārspēja Krasnojarskas «Jeņisej».

Timma šajā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes un 34 sekundes, grozam uzbrūkot ar izcilu precizitāti. Latvietis realizēja visus trīs tālmetienus un vienīgo divpunktu metienu, kā arī visus četrus soda metienus.

Tāpat Timmas rēķinā četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, trīs kļūdas un četras personiskās piezīmes.

Par šī mača rezultatīvāko basketbolistu kļuva «Zeņit» amerikāņu leģionārs Zeibians Daudels, kurš guva 25 punktus.

Timma «Zeņit» komandai pievienojās jūnijā, parakstot līgumu uz diviem gadiem. Iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja «VEF Rīga» komandu, kļūstot par Latvijas čempionu.

Arī šosezon VTB Vienotajā līgā sacenšas 16 komandas, kas bez dalījuma apakšgrupās aizvadīs divu apļu turnīru. Turnīrā debiju piedzīvos Gruzijas klubs Tbilisi «Vita», kas aizstās finansiālās grūtībās nonākušo Samāras «Krasnije kriļja» no Krievijas.

Kā zināms, šosezon Latvijas komanda «VEF Rīga» bez VTB Vienotās līgas piedalīsies vēl tikai «Aldaris» Latvijas Basketbola līgā (LBL), nesacenšoties Eirokausos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu