Frade pēc zaudējuma Bagatskim vaino neveikšanos

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

«VEF Rīga» galvenais treneris Karloss Frade pēc svētdienas zaudējuma ar 75:87 Latvijas izlases galvenā trenera Ainara Bagatska vadītajai «Nižņij Novgorod» par iemeslu minēja neveikšanos, pretstatā trešdienas zaudējumam «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē.

Frade atzina, ka ir vīlies par piedzīvoto zaudējumu. «Nebijām pelnījuši uzvarēt iepriekšējā spēlē [trešdien pret «Valmiera«/ORDO], taču šoreiz mums nepaveicās. Netrāpījām daudz brīvu metienu, īpaši ceturtajā ceturtdaļā. Lielu spēles daļu bijām vadībā, kopumā esmu priecīgs par komandas progresu,» sacīja Frade.

Viņš vēl piebilda, ka 20 rezultatīvas piespēles vienā mačā ir labs rādītājs.

«VEF Rīga» uzbrucējs Mareks Mejeris atzina, ka žēl par piedzīvoto zaudējumu. «Bija sajūta, ka bijām spēlē. Nevarējām noturēt spēles kvalitāti. Trīs līdz četru minūšu laikā pazaudējām vadību, un tad bija jācīnās no jauna.»

Bagatskis atzina, ka uz papīra šķita, ka viesu komandai šajā spēlē nebūs ko darīt un uzvara nāks viegli. «Tas ir apmāns. Mūsu paviršās kļūdas deva VEF pārliecību,» sacīja treneris. Viņš norādīja, ka viņa komanda tikai piecas minūtes spēlējusi tādā līmenī, kādā viņš, kā treneris, to vēlētos.

Bagatskis sacīja, ka pēdējā mēneša laikā Ņižņijnovgorodas komanda nav mēģinājusi piesaistīt vēl kādu Latvijas spēlētāju.

Ņižņijnovgorodas komandas uzbrucējs Kaspars Bērziņš sacīja, ka pretinieku komanda spēlēja ļoti veiksmīgi, tāpēc tā turējās līdzi. «Viņi iemeta grūtus metienus. Tikmēr mēs netrāpījām brīvus. Spēlējām labi, atskaitot dullās kļūdas. Tas ir sezonas sākums, tāpēc spēlētājiem vēl ir nesaprašanās,» pastāstīja Bērziņš, kuram izlases treneris pēc Eiropas čempionāta bija piešķīris trīs brīvas dienas.

Bērziņš piebilda, ka komandas ķīmija veidojas labi, taču ar šo komandu kopā viņš pats ir tikai divas nedēļas. «Visiem varbūt pat uzvārdus vēl nezinu,» pajokoja spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu