«Knicks» treneris Fišers: Porziņģim jānopelna mūsu uzticība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Talantīgais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis atgriezies treniņos pēc sāpēm ceļgalā, aizvadot pilnvērtīgu nodarbību «Christl Arena» centrā Ņujorkā. «Knicks» komandas treneru korpuss viņam meklē labāko pozīciju sastāvā. Vieta starta piecniekā Porziņģim būs jānopelna ar savu darbu.

«Ir patīkami dzirdēt, ka biļetes uz pirmo pārbaudes spēli būs izpārdotas,» izdevumā «New York Post» citēts Porziņģis. «Tas tikai pierāda to, cik stipri šeit mīl basketbolu. Tas pierāda, ka mums būs jācīnās.»

Pēc izlaistām divām treniņu dienām Porziņģis atgriezās treniņos galvenā spēka uzbrucēja pozīcijā. Vieglā uzbrucēja pozīcijā var spēlēt komandas lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs, bet centrā blakus latvietim starpsezonā iegūtais Robins Lopess.

«Knicks» galvenais treneris Dereks Fišers vēl nav izlēmis, kā izskatīsies komandas uzbrukums. «Labā iezīme ir daudzpusība. Tik jaunam basketbolistam ir grūti pateikt, kāds viņš [Porziņģis] tieši būs spēlētājs. Mēs viņu NBA draftā izvēlējāmies ar 4. numuru, un tā ir atzinība. Viņam jānopelna mūsu uzticība, lai varētu laukumā doties starta piecniekā. To gan mēs vēl nevaram apstiprināt.»

Pārbaudes spēļu ciklu «Knicks» komanda sāks 7. oktobrī «Madison Square Garden» pret Brazīlijas vienību «Bauru». Porziņģis «Knicks» spēļu mājvietas grozus vēl nav piešāvis.

«Esmu patiesi priecīgs,» teica Porziņģis. «Nevaru sagaidīt dienu, kad varēšu atgriezties laukumā. To var pateikt pēc smaida manā sejā. Jūtos pārliecināts, ka varu spēlētu šajā līmenī. Tas prasīs nedaudz laika, bet šeit es iederos.»

NBA komandas pārbaudes spēles jaunajai sezonai uzsāka 2. oktobrī. 2015./2014. gada NBA regulārais čempionāts sāksies 27. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu