«Ventspils» basketbolisti sagrauj jaunpienācēju «Ogri»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

«Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) mačā vicečempionvienība BK «Ventspils» otrdien savā laukumā ar rezultātu 104:51 sagrāva debitanti BK «Ogre».

Ventspilnieku labā 12 punktus sameta Kvameins Mičels, Iļja Gromovs un Andrejs Šeļakovs, kura kontā arī deviņas atlēkušās bumbas. 11 punktus iemeta Artjoms Butjankovs, 10 pievienoja Kristaps Janičenoks un Andrejs Gražulis.

BK «Ogre» sastāvā Mihals Hlebovickis guva 10 punktus, bet septiņi punkti un astoņas atlēkušās bumbas Kārļa Apsīša kontā.

BK «Ventspils» izcīnīja trešo uzvaru trīs spēlēs, savukārt BK «Ogre» pēc uzvaras pār Latvijas Universitāti piedzīvoja pirmo zaudējumu.

«Ventspils» - BK «Ogre» 104:51 (22:12, 25:18, 36:11, 21:10)

Rezultatīvākie: Mičels 12+7RP, Gromovs 12+6AB, Šeļakovs 12+9AB, Butjankova 11, Janičenoks 10, Gražulis 10 - Hlebovicksi 10, Apsītis 7+8AB

BK «Ogre» pagājušajā sezonā uzvarēja LBL 2.divīzijā, nopelnot tiesības šosezon spēlēt 1.divīzijā.

Deviņas no 11 LBL komandām savā starpā izspēlēs četrus apļus (36 spēles), bet divas komandas - «VEF Rīga» un «Valka/Valga» - ar visiem pretiniekiem spēlēs pa divām reizēm, aizvadot 20 spēles. BK « Ventspils» četru apļu turnīru aizvadīs pēc vairāku sezonu pārtraukuma. Komandas rangu tabulā tiks sarindotas, ņemot vērā izcīnīto uzvaru procentu.

LBL pamatturnīrs ilgs līdz 27. aprīlim. Izslēgšanas turnīrā piedalīsies sešas labākās komandas. Pamatturnīra divas labākās komandas uzreiz iekļūs pusfinālā. Ceturtdaļfinālā sērijās līdz trim uzvarām spēlēs 3. un 6., kā arī 4. un 5. vietas ieguvēji. Arī pusfinālā un bronzas sērijā cīņa ritēs līdz trim uzvarām.

Aizvadītajā sezonā par LBL čempioniem kļuva «VEF Rīga», finālā pārspējot BK «Ventspils», bet bronzas medaļas izcīnīja BK «Jēkabpils», cīņā par godalgām uzveicot «Liepāja/Triobet».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu