Hārdens: Esmu labākais basketbolists NBA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Hjūstonas «Rockets» komandas līderis Džeimss Hārdens uzskata, ka viņš ir labākais spēlētājs Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

«Esmu labākais spēlētājs līgā,» viņš citēts NBA mājas lapā. «Es tam ticu. Domāju, ka biju labākais arī iepriekšējā sezonā.»

Par 2014./2015. gada sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP tika atzīts čempionvienības Goldensteitas «Warriors» līderis Stīvens Karijs, kurš cīņā par šo godu apsteidza tieši Hārdenu.

«Ir tik daudzi faktori. Biju līgas labākais punktu guvējs un pēc nospēlētājām minūtēm laukumā. Man nav nekas pret Kariju, bet jūtu, ka biju pelnījis kļūt par vērtīgāko spēlētāju. Tās ir manas domas,» norādīja Hārdens.

Vidēji mačā 2014./2015. gada sezonā Hārdens guva 27,4 punktus, izcīnīja 5,7 atlēkušās bumbas zem groziem, veica 7 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,9 pretinieku piespēles.

«Visi rādītāji liecina, ka pagājušajā sezonā es biju MVP,» teica Hārdens.

«Visa cieņa Goldensteitas «Warriors» komandai. Tā aizvadīja neticamu gadu. Tai bija neticami laba komanda, treneru korpuss, viss. Bet šī balva nozīmē to, ka esi vērtīgākais spēlētājs līgā. Rietumu zonā mēs bijām otrajā vietā, kam pirms sezonas neviens neticēja, pat ja visi bijām ierindā, bez savainojumiem,» norādīja Hārdens.

Pērn «Rockets» Rietumu konferences finālā ar 1-4 piekāpās «Warriors» komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu