Porziņģim 7 punkti NBA pirmajā pārbaudes spēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis guva septiņus punktus pirmajā pārbaudes spēlē gatavošanās ciklā jaunajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai, Ņujorkas «Knicks» komandai ar 100:81 naktī uz ceturtdienu palīdzot pieveikt Brazīlijas klubu «Paschoalotto/Bauru».

20 gadus vecais latvietis spēli sāka starta piecniekā. Laukumā viņš pavadīja 20 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā guva 7 punktus (1p. 1/2, 2p. 0/3, 3p. 2/3), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu pretinieku metienu un divas reizes kļūdījās.

Spēli klātienē «Madison Square Garden» Ņujorkā noskatījās 19 037 skatītāji.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs bija komandas lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs, kas guva 17 punktus, pa 14 punktiem Kevina Serapina un Kaila O'Kvina kontā.

«No sevis gaidu vairāk, tāpēc ceru, ka nākamajā spēlē būs labāk,» pēc mača atzina Porziņģis. «Esmu priecīgs, ka visi smagi cīnījāmies. Tas bija patīkami.»

Nākamo spēli Dereka Fišera vadītā «Knicks» komanda aizvadīs 9. oktobrī, viesos tiekoties ar Vašingtonas «Wizards» basketbolistiem. Kopumā Ņujorkas sagatavošanās ciklā paredzētas sešas pārbaudes spēles.

«Kincks» sastāvā Porziņģis piedalījās četrās Vasaras līgas spēlēs, caurmērā izceļoties ar 10,5 punktiem, 3,3 atlēkušajām bumbām un 1,8 bloķētiem metieniem. Tomēr šī bija viņa debijas spēle galvenās komandas sastāvā.

2015./2014. gada NBA regulārais čempionāts sāksies 27. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu