VTB līgu translēs RīgaTV 24. Seko līdzi «VEF Rīga» spēlēm tiešraidē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Ceturtdien, 8. oktobrī, pulksten 19:00 notiks VTB Vienotās basketbola līgas cīņa starp «VEF Rīga» un Krasnojarskas «Jeņisej». TV 24 piedāvās spēles tiešraidi! Tiešraidi varēsiet vērot arī ienākot portālā TVNET.

Skaties tiešraidi

Iepriekšējos gados VTB Vienotās basketbola līgas spēles translēja LTV7 kanālā, taču šogad «VEF Rīga» sācis jaunu sadarbību ar «RīgaTV 24».

Šajā nedēļā paredzētas 2 spēles starp «VEF Rīga» un Krasnojarskas «Jeņisej», kā arī Sanktpēterburgas «Zeņit», ko šosezon pārstāv Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma.

«VEF Rīga» un «Zeņit» spēle būs vērojama svētdien, 11. oktobrī, 17:30.

Skatītājiem RīgaTV 24 piedāvās ne vien basketbola spēles tiešraides, bet arī pirms un pēc katras spēles varēs vērot studijas ekspertu sarunas, kurās piedalīsies RīgaTV 24 sporta raidījuma Sports24 vadītājs Jānis Labucs un sporta komentētāji Edgars Buļs un Artūrs Šēnhofs, kuri kopā ar kādu viesi apspriedīs spēles gaitu, veiksmes un neveiksmes.

Papildus pārraidi varēs vērot arī internetā, kā arī skatītajiem tiks sniegta iespēja ieskatīties spēļu aizkulisēs. Spēles komentēs Edgars Buļs un Artūrs Šēnhofs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu