Porziņģis: Gribēju visiem parādīt, ko es protu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Kristaps Porziņģis naktī uz ceturtdienu debitēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas «Knicks» sastāvā, pirmajā pārbaudes spēlē gūstot septiņus punktus mačā ar Brazīlijas vienību «Paschoalotto/Bauru». Latvijas centra spēlētājs/spēka uzbrucējs realizēja divus tālmetienus. Viņš norādīja, ka var spēlēt labāk un to centīsies darīt.

«Varu spēlēt labāk,» «Knicks» mājas lapā citēts Porziņģis. «Sākums ir solīds, bet no sevis gaidu vairāk. Ceru nospēlēt labāk nākamajā spēlē.»

20 gadus vecais latvietis spēli pret Brazīlijas vienību «Paschoalotto/Bauru» sāka starta piecniekā. Laukumā viņš pavadīja 20 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā guva 7 punktus (1p. 1/2, 2p. 0/3, 3p. 2/3), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu pretinieku metienu un divas reizes kļūdījās.

«Karmelo Entonijs man teica, lai nesteidzos un izmantoju sev doto laiku, lai atrodu savu ritmu un viss būs labi,» norādīja Porziņģis.

Spēli klātienē «Madison Square Garden» Ņujorkā vēroja 19 037 skatītāji.

«Nebiju pilnībā koncentrējies,» izdevumā «New York Post» citēts Porziņģis. «Gribēju visiem parādīt, ko es protu. Par to domāju. Spēli nesāku labi, bet pēcāk pielāgojos.»

Pirms spēles Porziņģis atklāja, ka ir piepildījies viņa sapnis spēlēt slavenajā «Madison Square Garden» arēnā.

«Centos viņu nomierināt,» sacīja Entonijs, kurš pēc pirmās ceturtdaļas uzlika latvietim roku uz pleca. «Viņš bija vairāk noraizējies nekā uztraucies.»

Nākamo spēli Dereka Fišera vadītā «Knicks» komanda aizvadīs 9. oktobrī, viesos tiekoties ar Vašingtonas «Wizards» basketbolistiem. Kopumā Ņujorkas sagatavošanās ciklā paredzētas sešas pārbaudes spēles.

«Spēlējot Ņujorkā, uz tevi tiek izdarīts spiediens, bet man un vēl citiem eiropiešiem tas patīk. Ja to var izturēt šeit, to var izturēt jebkur citur. Ja spēlēsi labi Ņujorkā, līdzjutēji tevi mīlēs. Ja nerullēsi, viņi liks par to mainīt. Nav viegli, bet man tas patīk,» sacīja Porziņģis.

2015./2014. gada NBA regulārais čempionāts sāksies 27. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu