Porziņģim 9+10 otrajā NBA pārbaudes spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu talants Kristaps Porziņģis piektdien guva deviņus punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas pārbaudes spēlē, palīdzot viņa pārstāvētajai Ņujorkas «Knicks» ar 115:104 (22:26, 38:29, 25:28, 30:21) izbraukumā pieveikt Vašingtonas «Wizards».

Porziņģis, spēli uzsākot starta pieciniekā, šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 52 sekundes, realizējot trīs no septiņiem divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Tāpat latvieša rēķinā desmit atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, viena piezīme, divas kļūdas un divi bloķēti metieni.

Līdz ar to Latvijas basketbolistam pietrūka tikai viens punkts līdz «double-double».

Par šī mača rezultatīvāko basketbolistu kļuva Porziņģa komandas biedrs Deriks Viljamss.

Jau vēstīts, ka pirmssezonas pirmajā pārbaudes spēlē pret Brazīlijas komandu «Paschoalotto»/«Bauru» latvietis iemeta septiņus punktus. Nākamo pārbaudes maču «Knicks» aizvadīs otrdien, savā laukumā tiekoties ar Filadelfijas «76ers».

«Knicks» Porziņģi izvēlējās šīs vasaras NBA draftā ar ceturto numuru.

Jaunā NBA sezona sāksies 27.oktobrī, bet «Knicks» komanda dienu vēlāk pirmajā cīņā tiksies ar Milvoki «Bucks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu