«Liepāja/Triobet» uzveic BK «Jēkabpils» un turpina uzvaru gājienu BBL

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons

«Liepāja/Triobet» basketbolisti otrdien savā laukumā ar rezultātu 91:71 uzveica BK «Jēkabpils» komandu un izcīnīja ceturto uzvaru četrās spēlēs Baltijas Basketbola līgas (BBL) čempionātā.

Uzvarētāju sastāvā 17 punktus guva Kristofers Ričards, 15 punkti un 13 izcīnītas atlēkušās bumbas Zeka Stefana kontā, pa 13 punktiem sameta Mikus Sokolovs un Toms Leimanis, 11 pievienoja Arnolds Helmanis.

BK «Jēkabpils» rindās ar 18 gūtiem punktiem un 10 izcīnītām atlēkušajām bumbām izcēlās Tailers Larsons, 18 punktus pievienoja Dāvis Gūtmanis, 12 sameta Modests Kampis, 10 guva Artūrs Dušelis.

B grupā «Liepāja/Triobet» izcīnīja ceturto uzvaru četrās spēlēs, savukārt BK «Jēkabpils» piedzīvoja trešo zaudējumu četros mačos.

Citā spēlē «Barons/LDz» izbraukumā ar rezultātu 60:88 zaudēja Lietuvas komandai Panevēžas «Lietkabelis». Jau pirmajā spēles ceturtdaļā rīdzinieki nokļuva iedzinējos ar rezultātu 8:35 un tā arī visa mača gaitā vadībā ne reizi neizvirzījās.

Uzvarētāju sastāvā 18 punktus guva Arns Labucks un Džermains Lavs, 16 pievienoja Brendons Vuds, bet 15 sameta Valds Vasilis.

«Barons/LDz» komandas labā 13 punktus guva Malkoms Rets, bet 12 sameta Džeisons Kelistijs.

B grupā «Barons/LDz» piedzīvoja trešo zaudējumu trīs mačos, savukārt «Lietkabelis» guva ceturto uzvaru piecās spēlēs.

BBL pamatturnīrā piedalās 14 komandas, kas, sadalītas divās grupās, cīnās par 11 vietām izslēgšanas turnīrā. Izslēgšanas turnīram kvalificēsies pa piecām labākajām komandām no katras grupas, kā arī labākā sestās vietas ieguvēja.

Piecas vietas izslēgšanas turnīrā rezervētas Baltijas valstu komandām, kuras piedalās FIBA kausa izcīņā: BC «Šiauliai», BK «Ventspils», Utenas «Juventus», Tartu «TU/Rock» un Pasvales «Pieno Žvaigždes». BBL tās iesaistīsies tikai gadījumā, ja neiekļūs FIBA kausa izcīņas izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu