Porziņģis kritiski izsakās par savu sniegumu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc pirmdien Ņujorkas «Knicks» piedzīvotā zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē viesos ar 78:95 pret Maiami «Heat» atzina, ka šī viņam un komandai nav bijusi labākā spēlē, jo nav izdevis realizēt svarīgus metienus.

«Tiku pie statistikas, taču svarīgos brīžos neko nespēju izdarīt,» latviešu basketbolista teikto pēc mača citē laikraksts «New York Post». «Pārāk daudz aizmetu garām, jo netrāpīju āķa metienus un metienus no tuvas distances, kuru parasti iemetu,» atzina Porziņģis, kurš no spēles trāpīja septiņus no 18 metieniem. Viņš ar 20 gūtiem punktiem bija otrs rezultatīvākais komandā.

«Knicks» debitants spēli sāka ar realizētu brīvu tālmetienu, taču pēc tam tik labi vairs nesekmējās. «Šoreiz man un komandai nebija laba diena. Mēs nevarējām atrast savu ritmu un iemest savus metienus,» skaidroja Porziņģis, kurš par sniegumu iepriekšējā nedēļā bija nominēts NBA Austrumu konferences nedēļas labākā spēlētāja balvai, kuru gan ieguva Klīvlendas «Cavaliers» zvaigzne Lebrons Džeimss.

Porziņģis uzskata, ka spēle ar «Heat» noderēs, lai «Knicks» spēlētāji kļūtu vienotāki. «Šādas spēles var komandu padarīt stiprāku. Mēs zinam, ka jābūt saliedētākiem, taču nevar arī bēdāties, jo galva jātur augstu pacelta. Manam brālim patīk teikt, ka čempioniem ir īsa atmiņa. Mums šīs spēle ir jāaizmirst,» piebilda Porziņģis.

Viņš nospēlēja 37 minūtes un 26 sekundes, kas 20 gadus vecajam basketbolistam ir jauns personiskais rekords. «Man nav problēmu spēlēt tik daudz, jo fiziski kļūstu labāks un spēju izturēt spēles intensitāti,» uzskata Porziņģis, kurš laukumā palika arī mača beigās, kad cīņas iznākums jau bija izšķirts.

Kā vēstīts, tad «Knicks» piedzīvoja septīto zaudējumu 15 mačos. Ņujorkas komandai pārtrūka četru uzvarētu spēļu sērija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu