Porziņģim 6 bloķēti metieni; «Knicks» atzīst «Magic» pārākumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā naktī uz ceturtdienu piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» vienība, kas ar 91:100 izbraukumā piekāpās Orlando «Magic» komandai.

20 gadus vecais latvietis laukumā pavadīja 36 minūtes un 20 sekundes (ilgākais laiks komandā), kuru laikā guva 10 punktus (1p. 4/6, 2p. 3/9, 3p. 0/4), izcīnīja 8 atlēkušās bumbas, veica 3 rezultatīvas piespēles, bloķēja 6 pretinieku metienus, 2 reizes kļūdījās un nopelnīja 1 personisko piezīmi.

«Knicks» rindās rezultatīvākais spēlētājs bija līderis Karmelo Entonijs. Viņš guva 28 punktus, savāca 13 bumbas zem groziem, bet spānis Hosē Kalderons pievienoja 23 punktus.

Tikmēr uzvarētājiem ar gūtiem 24 punktiem izcēlās Viktors Oladipo, 22 punkti Melnkalnes basketbolistam Nikola Vucevičam.

Spēli klātienē Orlando vēroja 18 846 skatītāji.

Ar šo neveiksmi «Knicks» noslēdza četru maču izbraukuma sēriju. Tās laikā Ņujorkas komanda guva divus panākumus.

Porziņģis līdz šim aizvadītajās 16 spēlēs vidēji mačā guvis 13,4 punktus, izcīnījis 9,1 atlēkušo bumbu un 1,8 reizes bloķējis sāncenšu metienus.

Nākamā spēle Dereka Fišera vadītajai vienībai paredzēta savā laukumā naktī uz sestdienu pret šosezon veiksmīgi spēlējošo Maiami «Heat», kurai nedēļas sākumā viesos piekāpās ar 78:95.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Knicks» ar 16 mačos izcīnītām 8 uzvarām ieņem 10. pozīciju, bet «Magic» aizvadījusi par spēli mazāk, tikusi pie 7 panākumiem, kas dod 12. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu