Lietuvas basketbolistes negaidīti zaudē Slovēnijas izlasei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Negaidītu zaudējumu 2017. gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra A grupas spēlē trešdien piedzīvoja Lietuvas sieviešu basketbola izlase, kas savā laukumā ar 64:73 piekāpās Slovēnijas valstsvienībai, ar kuru cikla nākamajā mačā būs jātiekas Latvijas basketbolistēm.

Līdz ar to Lietuvas izlasei šis kļuva par otro zaudējumu divās spēlēs.

Spēlē ar Slovēnijas komandu lietuvietes Ķēdaiņos pieļāva 27 kļūdas. No tām slovēnietes guva 21 punktu. Tikmēr Slovēnija kļūdījās 15 reizes, no tām lietuvietēm gūstot 9 punktus.

Uzvarētāju sastāvā par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Maja Erkiča, kas laukumā pavadīto 40 minūšu laikā izcēlās ar 19 punktiem. Viņas kontā arī četras pārtvertas piespēles, divi bloķēti metieni, četras atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles.

Lietuvas komandā 16 punktus guva Egle Šulčūte.

A grupā pa vienai uzvarai izcīnījušas Latvija un Slovēnija, kamēr Lietuvas basketbolistes divos mačos piedzīvojušas divas neveiksmes.

Nākamo spēli A grupā aizvadīs Mārtiņa Zībarta vadītā Latvija ar Slovēniju. Mačs risināsies 2016. gada 20. februārī Slovēnijā.

2017. gada Eiropas čempionāta finālturnīram Čehijā kvalificēsies katras grupas (deviņas) spēcīgākās komandas un sešas otro vietu ieguvējas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu