«76ers» atkārto NBA antirekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaudējot 26 spēles pēc kārtas, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) antirekordu trešdien atkārtoja Filadelfijas «76ers» komanda.

2015./2016. gada sezonas 16. mačā «76ers» basketbolisti izbraukumā ar 80:84 piekāpās Bostonas «Celtics» vienībai, joprojām šosezon cīnoties bez panākumiem. Turklāt, skaitot klāt iepriekšējās sezonas beigās pēc kārtas piedzīvotās 10 neveiksmes, «76ers» komanda cietusi jau 26 zaudējumus pēc kārtas, kas ir atkārtots Ziemeļamerikas profesionālo līgu antirekords.

«76ers» mačā ar «Celtics» cīnījās līdzvērtīgi, ilgu laiku atrodoties vadībā. Cīņas uzvarētājs noskaidrojās vien pēdējā minūtē, kuru veiksmīgāk aizvadīja Bostonas basketbolisti, kas vadību spēlē pārņēma vien 38,6 sekundes līdz mača beigām. Tobrīd Džejs Krouders grozā raidīja trīspunktu metienu.

Uzvarētāju sastāvā ar gūtiem 30 punktiem izcēlās Aizija Tomass, bet «76ers» sastāvā 19 punktus guva, 9 atlēkušās bumbas savāca, četrreiz bloķēja pretinieku metienus šā gada drafta trešais numurs Džahlils Okafors.

«76ers» komanda ir divu zaudējumu attālumā no neveiksmīgākā sezonas sākuma NBA vēsturē. 18 zaudējumus pēc kārtas sezonas ievadā 2009./2010. gada sezonā piedzīvoja Ņūdžersijas «Nets».

Iepriekšējā sezonā «76ers» sezonu sāka ar 17 zaudējumiem pēc kārtas.

Pēdējo reizi uzvaras garšu «76ers» izjutusi vien 27. martā.

Nākamā spēle «76ers» paredzēta naktī uz sestdienu viesos pret šajā sezonā neveiksmīgi spēlējošo Hjūstonas «Rockets».

Tikmēr veiksmīgākais sezonas sākums NBA vēsturē izdevies iepriekšējās sezonas čempionvienībai Goldensteitas «Warriors», kas uzvarējusi visās šīs sezonas 16 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu