Top 7: Porziņģa skaistākās epizodes NBA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Pienācis laiks sastādīt talantīgā latvieša Kristapa Porziņģa skaistāko epizožu topu. Slaidais liepājnieks (218 cm bez apaviem) par to ir parūpējies, Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) liekot par sevi runāt arī efektīvā snieguma dēļ. Viens no Ņujorkas «Knicks» līderiem debijas sezonā vairākkārt nonācis dienas skaistāko momentu topā. Noskaties viņa līdz šim skaistākās epizodes aizokeāna karjerā. Šķir uz priekšu...

 
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube video

Efektīvi bloķēts metiens spēlē ar Orlando «Magic»

Vēl gluži neilgajā karjerā Porziņģis dara labu darbu abos laukuma galos. Viņš gūst punktus, vāc atlēkušās bumbas, rezultatīvi asistē un bloķē pretinieku metienus. Izbraukuma mačā pret Orlando «Magic» viņš sešas reizes bloķēja pretiniekus. Viens no tiem izpelnījās NBA dienas epizožu topa ceturto skaistāko momentu, kad «mājās aizsūtīja» Victoru Oladipo.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube video

Spēle ar muguru pret grozu mačā ar «Hornets»

Spēlē pret Šarlotes «Hornets» Porziņģis sasniedza savas karjeras rezultativitātes rekordu, gūstot 29 punktus. Turklāt viņš palīdzēja «Knicks» vienībai svinēt uzvaru. Vienā no epizodēm latvietis skaisti ar muguru pret grozu apspēlēja šā gada drafta 9. numuru Frenku Kaminski.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube video

«Put-back» danks pāri Kevinam Lovam

Viens no Klīvlendas «Cavaliers» līderiem Kevins Lovs turpmāk respektēs Porziņģi, īpaši groza tuvumā. Vienā no epizodēm «Knicks» basketbolists pret «Cavaliers» trieca bumbu pāri Lovam tā sauktajā «put-back» veidā. Šis moments bija tās dienas NBA spēļu septītais skaistākais.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube video

Porziņģis lec visaugstāk un triec bumbu pāri trim «Raptors» spēlētājiem

Vēl viena no Porziņģa firmas zīmēm («put-back») pašā sezonas ievadā. Savācot atlēkušo bumbu gaisā, viņš to nekavējoties trieca grozā. Tā Porziņģis izdarīja mačā pret Toronto «Raptors». Turpat epicentrā bija Lietuvas centra spēlētājs Jons Valančūns, kas līdz Porziņģa drftēšanai bija ar visaugstāko numuru (5.) NBA draftā izraudzītais Baltijas basketbolists. Šis danks NBA dienas topā ieguva otro pozīciju.

 
Foto: ekrānšāviņš

«Put-back» bumbas trieciens «Madison Square Garden»

«Madison Square Garden» latvietim gavilēja ilgi, kad Porziņģis spēlē pret Milvoki «Bucks» iznira no nekurienes un starp visiem pieciem pretspēlētājiem bija veiklākais groza tuvumā, triecot bumbu grozā no augšas no gaisa.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube video

Pārtverta bumba, veiklība, tehnika un danks mačā ar «Hawks»

Dažās sekundēs Porziņģis mačā ar Atlantas «Hawks» demonstrēja savā arsenālā esošās īpašības. Viņš pārtvēra bumbu aizsardzībā, aizskrēja ātrajā uzbrukumā, apspēlēja pretinieku un trieca bumbu grozā no augšas, pieceļot kājās savas arēnas skatītājus. Šis danks todien tika atzīts par dienas skaistāko epizodi NBA mačos.

 
Foto: Ekrānšāviņš no Youtube video

Lielais Kristaps «danko» pāri Oldridžam

Efektīvām epizodēm visbagātākais Porziņģim līdz šim bijis mačs pret spēcīgo Sanantonio «Spurs» komandu. Vienā no epizodēm viņš trieca bumbu grozā pāri vienam no līgas labākajiem garā gala spēlētājiem Lamarkusam Oldridžam. Šis moments četru stundu laikā pēc mača sociālajos tīklos skatīts vairāk nekā 1,5 miljonus reižu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu