Porziņģim iespaidīgs «double-double»; «Knicks» turpina zaudējumu sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Teicamu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā naktī uz pirmdienu demonstrēja latviešu talants Kristaps Porziņģis, bet viņa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» piedzīvoja ceturto neveiksmi pēc kārtas.

«Knicks» komanda savā laukumā «Madison Square Garden» ar rezultātu 111:116 pagarinājumā piekāpās Hjūstonas «Rockets» basketbolistiem.

20 gadus vecais Porziņģis laukumā pavadīja 40 minūtes un 42 sekundes (karjeras rekords), kuru laikā guva 20 punktus (1p. 4/4, 2p. 8/12, 3p. 0/1), izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu pretinieka piespēli, divreiz bloķēja sāncenšu metienus, pieļāva divas kļūdas un nopelnīja piecas personiskās piezīmes.

Viņa efektivitātes koeficients bija +2, kas bija labākais rādītājs «Knicks» komandā.

Par rezultatīvāko spēlētāju Ņujorkas komandā kļuva Ārons Afalo, kas izcēlās ar 31 gūtu punktu un savāktām 7 atlēkušajām bumbām. Lenss Tomass pievienoja 15 punktus, Kevina Serafina rēķinā 14 punkti un 7 bumbas zem groziem.

Slimības dēļ spēlē nepiedalījās «Knicks» līderis Karmolo Entonijs.

Tikmēr «Rockets» sastāvā 26 punktus guva komandas spožākā zvaigzne Džeimss Hārdens, bet pa 18 punktiem guva Markuss Torntons un Klints Kapela, kam arī 11 atlēkušās bumbas.

Vēl ceturtajā ceturtdaļā «Knicks» atradās vadībā ar 14 punktiem (91:77), taču iekrāto pārsvaru nespēja nosargāt. Porziņģis papildlaikā guva divus punktus.

Maču klātienē noskatījās 19 812 skatītāji.

Nākamo spēli Ņujorkas basketbolisti aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad savā laukumā uzņems līgas vājāko vienību Filadelfijas «76ers».

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā «Knicks» ar 18 spēlēs piedzīvotiem 10 zaudējumiem ieņem 11. pozīciju, kamēr «Rockets» 17 spēlēs tikusi pie 7 panākumiem, kas dod 10. vietu Rietumu zonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu