«76ers» atkārto vēl vienu NBA antirekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Gaužām neveiksmīgo sezonu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā naktī uz pirmdienu turpināja līgas vājākā komanda Filadelfijas «76ers». Piedzīvojot 18. neveiksmi pēc kārtas sezonas pirmajās 18 spēlēs, tā atkātoja vēl vienu NBA antirekordu.

«76ers» basketbolisti viesu laukumā ar 84:92 piekāpās Memfisas «Grizzlies», atkārtojot līgas antirekordu ar sezonas sākumā piedzīvotām 18 neveiksmēm tikpat mačos.

2009./2010. gada sezonā tikpat neveiksmīgi sezonu sāka Ņūdžersijas «Nets».

Skaitot klāt iepriekšējās sezonas beigās pēc kārtas piedzīvotās 10 neveiksmes, «76ers» komanda cietusi jau 28 zaudējumus pēc kārtas, kas ir Ziemeļamerikas profesionālo līgu antirekords.

Uzvarētāju rindās par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Maiks Konlijs, kurš guva 20 punktus. Tikmēr «76ers» rindās NBA drafta 3. numurs Džahils Okafors izcēlās ar 9 punktiem un savāktām 13 atlēkušajām bumbām.

«Mēs nevēlējāmies kļūt par komandu, pret kuru «76ers» pārtrauktu savu zaudējumu sēriju. Nevēlējāmies nokļūt vēstures grāmatās,» pēc mača sacīja Konlijs. «Grūta spēle.»

Nākamā spēle «76ers» paredzēta naktī uz trešdienu savā laukumā pret Rietumu konferences vājāko komandu Losandželosas «Lakers».

Tikmēr veiksmīgākais sezonas sākums NBA vēsturē izdevies iepriekšējās sezonas čempionvienībai Goldensteitas «Warriors», kas uzvarējusi visās šīs sezonas 18 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu