«Warriors» savu supersēriju pagarina līdz 19 uzvarām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nevainojamu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā turpina demonstrēt čempionvienība Goldensteitas «Warriors», kas naktī uz otrdienu izbraukumā ar 106:103 sīvā cīņā pieveica Jūtas «Jazz», pagarinot nezaudēto spēļu sēriju sezonas sākumā līdz 19 mačiem.

Uzvarētāju sastāvā iepriekšējās sezonas vērtīgākais spēlētājs jeb MVP Stefans Karijs guva 26 punktus, pa 20 punktiem pievienoja Klejs Tomsons un Dreimonds Grīns, kura kontā arī 9 atlēkušās bumbas un 7 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr «Jazz» rindās Gordons Heivords izcēlās ar 24 punktiem, bet par punktu mazāk guva un 10 bumbas savāca Deriks Feivors.

Heivords pēdējās sekundēs varēja izlīdzināt rezultātu, taču viņa raidījums no laukuma centra mērķi nesasniedza.

Interesanti, ka viens no «Warriors» aizsardzības līderiem Andrē Igudala laukumā pavadīto 27 minūšu laikā pa grozu neizdarīja nevienu metienu.

Līdz ar šo panākumu «Warriros» izcīnījusi uzvaru šīs sezonas 19 spēlēs pēc kārtas, joprojām cīnoties bez zaudējumiem. Skaitot klāt iepriekšējās regulārās sezonas beigās izcīnītās četras uzvaras pēc kārtas, «Warriors» guvusi 23 uzvaras pēc kārtas regulārajā sezonā.

Pagājušajā nedēļā «Warriors» sasniedza NBA rekordu, uzvarot sezonas pirmajās 16 spēlēs pēc kārtas. Iepriekš 1948./1949. gada sezonā 15 uzvaras čempionāta sākumā izdevās izcīnīt Vašingtonas «Capitols», un 1993./1994. gadā to pašu iespēja Hjūstonas «Rockets».

Nākamo spēli «Warriors» aizvadīs 2. decembrī Šarlotes «Hornets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu