Porziņģis: Kad nākamā spēle pret «Rockets»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kristaps Porziņģis iepriekšējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pakļuva zem «tanka», proti, viņam bumbu pāri pārtrieca viens no līgas labākajiem garā gala spēlētājiem Dvaits Hovards no Hjūstonas «Rockets». Latvijas basketbolists pēc mača komandas biedriem jautājis: kad nākamā spēle pret Hjūstonu?

«Viņš pārsprauda man pāri; viņš to izdarīja,» ESPN citēts Porziņģis. «Saviem komandas biedriem jautāju, kad ir nākamā spēlē pret Hjūstonas «Rockets»? Tā notiek. Viņš ir lielisks spēlētājs. Gaidu mūsu nākamo tikšanos.»

Epizode, kuras epicentrā bija Porziņģis un Hovards, tika atzīta par dienas skaistāko, galvenajā lomā esot «Rockets» basketbolistam.

«Redzēju Porziņģi lecam,» teica Hovards. «Pārējais ir vēsture.»

Šajā mačā Porziņģis laukumā pavadīja 40 minūtes un 42 sekundes (karjeras rekords), kuru laikā guva 20 punktus (1p. 4/4, 2p. 8/12, 3p. 0/1), izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu pretinieka piespēli, divreiz bloķēja sāncenšu metienus, pieļāva divas kļūdas un nopelnīja piecas personiskās piezīmes.

Tikmēr Hovards guva 14 punktus un savāca 6 bumbas zem groziem. Viņa pārstāvētā komanda guva uzvaru ar rezultātu 116:111, sagādājot «Knicks» ceturto zaudējumu pēc kārtas.

«Tagad gribu pārtriekt bumbu pāri viņam,» teica Porziņģis.

Nākamo spēli Ņujorkas basketbolisti aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad savā laukumā uzņems līgas vājāko vienību Filadelfijas «76ers».

Regulārajā čempionātā «Rockets» ar «Knicks» šosezon vairs netiksies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu