Skandālos iekļuvušajam NBA debitantam Okaforam piešķirts savs miesassargs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pēdējā laikā skandālos iekļuvušajam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) debitantam Džahlilam Okaforam no Filadelfijas «76ers» komandas tiks piešķirts savs miesassargs, vēsta ESPN.

Okafors īsās NBA karjeras laikā iekūlies jau pāris skandālos ārpus laukuma, jo pagājušajā nedēļā viņš Bostonā, būdams alkohola reibumā, pēc naktskluba apmeklējuma iesaistījās kautiņā, bet vēl pirms pāris nedēļām basketbolists pieķerts pamatīgā ātruma pārsniegšanā.

Nu Okafora pārstāvji vērsušies pie «76ers» ar lūgumu piešķirt basketbolistam miesassargu, ko klubs arī izpildīs.

Okafors, kurš šovasar NBA draftā tika izraudzīts ar trešo numuru, šosezon 18 spēlēs vidēji iemetis 17,5 punktus un izcīnījis 8,2 atlēkušās bumbas.

Tiesa, šo sezonu «76ers» uzsākusi katastrofāli, ciešot zaudējumus visās 18 sezonas spēlēs, kas ir atkārtots sliktākais sezonas sākums NBA vēsturē. Tāpat Filadelfijas klubs kopumā cietis jau 28 neveiksmes pēc kārtas, kas ir visu laiku garākā zaudējumu sērija Ziemeļamerikas profesionālajā sportā.

Kā zināms, šī gada NBA draftā ar ceturto numuru tika izvēlēts latvietis Kristaps Porziņģis, kurš šobrīd kļuvis par vienu no Ņujorkas «Knicks» līderiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu