«VEF Rīga» piesaista amerikāņu uzbrucēju Bostiku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas čempionvienība basketbolā «VEF Rīga» trešdien parakstījusi līgumu ar 28 gadus veco un 1,96 metrus garo amerikāņu uzbrucēju Džošu Bostiku, informē komanda.

Iepriekš savā profesionāļa karjerā Bostiks spēlējis Japānā («Kyoto Hannaryz»), NBA D-Līgā («New Mexico Thunderbirds», «Grand Rapids Drive»), Francijā («Élan Chalon»), Krievijā («Spartak St.Petersburg») un Beļģijā («Liège Basket», «Belfius Mons-Hainaut», «Spirou Charleroi»).

Tieši «Spirou Charleroi» vienībā Bostiks noslēdza pagājušo sezonu. Tās sastāvā viņš izgāja laukumā 22 spēlēs Beļģijas čempionātā, vidēji 26,5 minūtēs savācot 11,6 punktus, 3,4 atlēkušās bumbas un 1,6 pārtvertas bumbas.

«Saistībā ar esošo situāciju, kad mums dažādu iemeslu dēļ bija samazinājusies spēlētāju rotācija, meklējām sastāva pastiprinājumu. Izvēlējāmies uzbrucēju Džošu Bostiku, kurš savā iepriekšējā karjerā guvis pieredzi labā Eiropas līmenī,» sacīja «VEF Rīga» galvenais treneris Jānis Gailītis. «Viņš ir spēlētājs, kas spēj dot ieguldījumu abos laukuma galos – gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Pēc sava stila Džošs ir tāds spēlētājs, kurš spēj ieņemt teju jebkādu lomu komandā. Šis spēlētājs ir arī gudrs un intelektuāls. Ceram, ka Džošs spēs būt nopietns palīgs sezonas turpinājumā.»

Nākamā spēle «VEF Rīga» paredzēta trešdien «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) čempionātā Liepājā pret vietējo «Liepāja/Triobet».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu