Video tiešraide: «VEF Rīga» - «Krasnij oktjabrj»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Latvijas čempionvienība basketbolā «VEF Rīga» VTB Vienotās basketbola līgas regulārā čempionāta mačā šobrīd savā laukumā uzņem Krievijas komandu Volgogradas «Krasnij oktjabrj».

«VEF Rīga» aizvada piecu zaudējumu sēriju. Četras neveiksmes pēc kārtas piedzīvotas VTB Vienotajā līgā, no kurām pēdējā bija pagājušajā svētdienā savā laukumā ar 76:95 pret Sanktpēterburgas «Zeņit», ko pārstāv latvieši Jānis Timma un Kaspars Bērziņš.

Savukārt šonedēļ trešdien «VEF Rīga» izbraukumā «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta spēlē otrajā pagarinājumā ar 102:108 zaudēja «Liepāja»/«Triobet».

«VEF Rīga» šo trešdien paziņoja par sastāva papildināšanu ar amerikāņu vieglo uzbrucēju Džošu Bostiku, kurš iepriekš minētajā mačā pret «Liepāja»/«Triobet» vēl nespēlēja.

«Krasnij oktjabrj» iepriekšējās trīs kārtās spēlēja savā laukumā. Janvāra vidū tikai galotnē izdevās uzveikt Nikolaja Mazura trenēto Gruzijas komandu Tbilisi «Vita» ar 85:82, kam sekoja zaudējums pret «Zeņit» ar 67:74 un pagājušajā nedēļā pret Maskavas CSKA ar 74:108.

Volgogradas komandu sezonas laikā atstājuši vairāki viesspēlētāji, taču lielākais zaudējums ir saspēles vadītājs Donels Kūpers, kurš joprojām turnīrā ar 10,9 rezultatīvām piespēlēm vidēji mačā ir labākais šajā rādītājā visā līgā.

«Krasnij oktjabrj» sastāvā patlaban ir divi amerikāņi - Džerijs Džefersons un Ekene Ibekve, kurš pārstāv arī Nigērijas izlasi. Zīmīgi, ka pieteikumā kārtējo sezonu iekļauts arī kluba prezidents Dmitrijs Gerasimenko, kurš šosezon laukumā izgājis vienā spēlē, kurā guva četrus punktus. Tiesa, viņš Krievijas klubu ir atstājis nedaudz novārtā un iegādājies Itālijas A sērijas vienību Kantu «Acqua Vitasnella».

Vienotās līgas līdere ar 18 panākumiem 19 mačos ir Maskavas CSKA komanda. «VEF Rīga» ar četrām uzvarām 17 spēlēs atrodas pirmspēdējā vietā, savukārt «Krasnij oktjabrj» ar sešiem panākumiem ierindojas 11.pozīcijā.

Arī šosezon VTB Vienotajā līgā sacenšas 16 komandas, kas bez dalījuma apakšgrupās aizvadīs divu apļu turnīru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu