Porziņģis samet 20 punktus; «Knicks» piedzīvo kārtējo «zāģi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kārtējo zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta otrdienas spēlē piedzīvoja Latvijas spēlētāja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» komanda.

Aizvadītajā mačā «Knicks» ar rezultātu 108:111 piekāpās Vašingtonas «Wizards» basketbolistiem, piedzīvojot 10. zaudējumu pēdējās 11 spēlēs.

Latvietis laukumā pavadīja 29 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā guva 20 punktus (1p. 2/2, 2p. 6/8, 3p. 2/6), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva trīs kļūdas, nopelnīja divas piezīmes un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Rezultatīvākais «Knicks» rindās ar 33 punktiem bija Karmelo Entonijs, bet «Wizards» komandā ar 28 punktiem izcēlās Džons Vols.

Pirmdien no «Knicks» galvenā trenera amata tika atstādināts galvenais treneris Dereks Fišers. Šobrīd komandas vadība uzticēta Kurtam Rembisam, kas pirms tam strādāja par palīgu.

Pēc šā mača «Knicks» un pārējām komandām iestāsies neliels pārtraukums, jo NBA paredzēta Zvaigžņu spēle. Pēc tam Ņujorkas vienība 19.februārī spēkosies ar Bruklinas «Nets».

Ar 23 uzvarām 55 cīņās «Knicks» komanda atrodas 12.vietā Austrumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu