Porziņģis noslēdzis līgumu ar banku «Citadele»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Ņujorkas «Knicks» pārstāvošais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis un banka «Citadele» parakstījuši līgumu par savstarpēju sadarbību, informēja bankas pārstāvji.

Porziņģis piešķirs «Citadelei» tiesības izmantot savu vārdu un tēlu bankas komunikācijā ar sabiedrību un reklāmā. Vienošanās paredz arī vairākus citus veidus, kā popularizēt 20 gadus vecā Porziņģa panākumus Ņujorkā un iesaistīt gan aktīvākos fanus, gan visus līdzjutējus, kas lepojas ar mūsu jauno zvaigzni.

«Es priecājos uzsākt sadarbību ar «Citadeli» kā tās zīmola vēstnieks,» sacīja Kristaps Porziņģis. «Banka «Citadele» ir lieliska un daudzās lietās atšķirīga, un man patīk sadarboties ar tādu augošu un uz attīstību orientētu uzņēmumu. Esmu noskaņots uz ilgstošu sadarbību.»

«Tas ir vēl viens apliecinājums un novērtējums Kristapa spēcīgajam raksturam un talantam basketbola laukumā. Esam gandarīti, ka starp Latviju un Ņujorku veidojas jaunas un stipras saites,» sacīja «Citadeles» valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis. «Mēs lepojamies, ka Kristapam piemīt tās vērtības, kuras iemieso cilvēki Latvijā, – darba mīlestība, aizrautība, pacietība un cilvēciskums. Šīs īpašības mums palīdzējušas kļūt par strauji augošu valsti Eiropas Savienībā.»

Sadarbības ietvaros basketbola līdzjutējiem un Porziņģa apbrīnotājiem tiks radīta iespēja tikt pie ekskluzīvām ar basketbolu un Kristapu Porziņģi saistītiem suvenīriem: krekliņiem, bumbām un citām lietām.

«Citadele» šogad arī plāno aizvest vairākus jaunos fanus kopā ar vecākiem uz «Knicks» spēli Ņujorkā, kā arī rast iespēju faniem tikties ar Kristapu Latvijā.

Jau iepriekš Porziņģis noslēdzis vairākus reklāmas līgumus ar lielām kompānijām Amerikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu