Porziņģis: Kaut kādas pārmaiņas būs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» latviešu spēlētājs Kristaps Porziņģis sarunā ar Latvijas Televīziju (LTV) pastāstīja par līgas Zvaigžņu maču un pārmaiņām, kas gaidāmas pēc galvenā trenera Dereka Fišera atbrīvošanas.

«Visticamāk, ka ar jaunā trenera atnākšanu kaut kas arī mainīsies,» LTV kanālam atklāja Porziņģis. «Par citu komandu nepārtapsim, bet soli pa solim mums jāsāk spēlēt labāk. Kaut kādas pārmaiņas būs.»

«Šobrīd no manis prasa to pašu. Pagaidām 100% to nevar zināt, iespējams, trenerim Rembisam ir cits redzējums. Man jāspēlē ar lielu enerģiju un atdevi, gan jau, ka tikšu pie savām minūtēm,» skaidroja latvietis.

Šajā nedēļas nogalē norisināsies NBA Zvaigžņu spēle. Porziņģis iekļauts starptautiskajā komandā, kas divas dienas pirms NBA Visu zvaigžņu spēles tiksies ar ASV komandu. «Būs jautri satikt atkal visus debitantus. Visu sezonu esmu sekojis viņiem līdzi. Šis process jāizbauda. Protams, ka šajā spēlē īpaši nekas nenotiek, taču es to centīšos uztvert nopietni un mēģināšu nospēlēt pēc iespējas labāk.»

Šīs sezonas 54 NBA regulārā čempionāta spēlēs Porziņģis vidēji guvis 13,9 punktus un izcīnījis 7,7 atlēkušās bumbas. Tas ir trešais labākais rādītājs starp visiem līgas debitantiem.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā «Knicks», kas pēdējās 11 spēlēs piedzīvojusi 10 zaudējumus, ar 23 uzvarām 55 spēlēs ieņem 12. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu