Porziņģa brālis: Kristaps nečīkst, viņš par laiskošanos nemaz nedomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» latviešu spēlētāja Kristapa Porziņģa brālis Jānis uzskata, ka Kristaps savā vecumā mentāli ir ļoti spēcīgs.

20 gadus vecajam Porziņģim pēdējo mēnešu laikā bija vairākas traumas, taču, par spīti tām, latviešu basketbolists devās laukumā un parādīja teicamu sniegumu. «Kristaps nečīkst, un viņam nav sūdzību, viņš par laiskošanos nemaz nedomā,» «Newsday» citēts Jānis Porziņģis. «Pēc šā visa sapratu - viņš mentāli ir ļoti spēcīgs, nemaz to nebiju gaidījis. Tas ir lieliski.»

«Ģimenē mēs katrs esam darījuši konkrētas lietas, kas ietekmējuši viņa attīstību. Taču vislielākie nopelni ir tieši pašam Kristapam,» sacīja Jānis.

Šajā nedēļas nogalē norisināsies NBA Zvaigžņu spēle. Porziņģis iekļauts starptautiskajā komandā, kas divas dienas pirms NBA Visu zvaigžņu spēles tiksies ar ASV komandu.

Šīs sezonas 54 NBA regulārā čempionāta spēlēs Porziņģis vidēji guvis 13,9 punktus un izcīnījis 7,7 atlēkušās bumbas. Tas ir trešais labākais rādītājs starp visiem līgas debitantiem.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā «Knicks», kas pēdējās 11 spēlēs piedzīvojusi 10 zaudējumus, ar 23 uzvarām 55 spēlēs ieņem 12. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu