Porziņģis informēs par nākotnes plāniem Latvijas izlasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pirmdien, 2. maijā, Liepājas pārstāvniecībā Rīgā, Torņu ielā 4, notiks Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētāja Kristapa Porziņģa preses konference, TVNET informēja Mārtiņš Porziņģis.

Preses konferencē Kristaps atskatīsies uz savu debijas sezonu NBA, sniegs informāciju par saviem nākotnes plāniem saistībā ar Latvijas basketbola nacionālo izlasi, kā arī kopā ar brāļiem iepazīstinās ar jaundibinātā «Porziņģu ģimenes fonda» mērķiem, plāniem un gaidāmajiem projektiem.

Pasākumā piedalīsies Kristaps Porziņģis, kā arī Jānis un Mārtiņš Porziņģi.

Jānis Porziņģis komentē gaidāmo preses konferenci: «Mēs patiešām cienām un ļoti respektējam mūsu medijus un ļoti apzināmies to milzīgo interesi, kas saistās ar Kristapa personību un viņa debijas sezonu NBA, kā arī par nākotnes plāniem, bet tajā pašā laikā lūdzam izpratni par to, cik daudz fiziskas un garīgas slodzes iepriekšējais periods ir prasījis no brāļa, un to, ka šobrīd ir nepieciešama atpūta, kurai lielā mērā ir dots tikai nedaudz vairāk par mēnesi. Un tieši tāpēc mēs vēlamies šo tikšanos ar visiem interesentiem, kuras laikā mēģināt izrunāt visu interesējošo, un atlikušo atvaļinājuma laiku lūgt sapratni par Kristapa lēmumu nekomunicēt ar presi. Jau iepriekš pateicamies!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu