«Trail Blazers» no NBA izslēgšanas spēlēm «izslēdz» traumu novājināto «Clippers»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Portlendas «Trail Blazers» komanda piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas sestajā mačā ar 106:103 (24:24, 26:25, 30:34, 26:21) savā laukumā pieveica traumu novājināto Losandželosas «Clippers», gūstot virsroku arī visā sērijā.

Sērijā līdz četrām uzvarām Portlendas klubs uzvarēja ar 4-2.

Šajā mačā «Trail Blazers» sastāvā 28 punktus iemeta šīs vienības līderis Demjans Lilards, kamēr 20 pievienoja Kristians Džeimss Makkolums, kurš nesen tika nosaukts par šīs sezonas visprogresējušāko spēlētāju.

Tikmēr «Clippers» vienībā 32 punktus sameta NBA labākais sestais spēlētājs Džamals Krofords.

Jau vēstīts, ka pirms tam šajā sērijā traumās iedzīvojās Losandželosas vienības līderi Kriss Pols un Bleiks Grifins, kuri no ierindas izsisti uz ilgu laiku un noslēdzošajos mačos nepiedalījās.

«Tu vari kontrolēt daudzas lietas, taču ne savainojumus. Ja jebkura līgas komanda zaudēs divus savus līderus, tai klāsies grūti,» uzskata Krofords.

Nākamajā kārtā «Trail Blazers» sacentīsies ar pagājušā gada NBA čempioni Goldensteitas «Warriors».

Otrā Rietumu konferences pusfināla pārī Sanantonio «Spurs» spēkosies pret Oklahomasitijas «Thunder».

Tikmēr piektdien norisinājās arī divi Austrumu konferences ceturtdaļfināla mači.

Indiānas «Pacers» savā laukumā ar 101:83 (20:22, 20:22, 31:20, 30:19) pārspēja Toronto «Raptors», sērijā līdz četriem panākumiem panākot neizšķirtu 3-3.

Mājinieku rindās ar 21 punktu un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Pols Džordžs, kamēr «Raptors» sastāvā pa 15 punktiem iemeta Demeirs Kerols un Korijs Džozefs.

Šīs sērijas septītais un izšķirošais mačs svētdien notiks «Raptors» laukumā.

Citā Austrumu konferences ceturtdaļfināla mačā Maiami «Heat» piektdien ar 97:90 (27:24, 32:26, 16:20, 22:20) izbraukumā pārspēja Šarlotes «Hornets» un arī sērijā panāca 3-3.

Uzvarētājiem ar 23 punktiem izcēlās Dveins Veids, bet «Hornets» labā 37 sameta Kemba Volkers.

Sērijas izšķirošais mačs svētdien notiks Maiami.

Šobrīd ir zināms viens Austrumu konferences pusfināla pāris, kurā Klīvlendas «Cavaliers» tiksies ar Atlantas «Hawks».

Kā zināms, latviešu talanta Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» sezonu noslēdza ar 32 uzvarām 82 spēlēs, ierindojoties Austrumu konferences kopvērtējuma 13.vietā, tādējādi izslēgšanas spēlēm nekvalificējoties.

Pērn par čempioni tika kronēta «Warriors», kas finālsērijā ar 4-2 pārspēja «Cavaliers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu