«Thunder» basketbolisti galotnē pārspēj Sanantonio «Spurs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pirmo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences pusfināla sērijā otrdienas rītā (Latvijas laiks) izcīnīja Oklahomasitijas «Thunder» komanda.

«Thunder» vienība «AT&T Center» (18 418 skatītāji klātienē) Sanantonio ar rezultātu 98:97 sīvā cīņā galotnē pieveica vietējo «Spurs» komandu, sērijā līdz četriem panākumiem rezultātam kļūstot 1-1.

Pēdējo uzbrukumu organizēja «Spurs» komanda, kurai bija iespēja izraut uzvaru, bet Petija Milsa tālmetiens no laukuma stūra noslēdzošajās sekundēs nebija precīzs.

Uzvarētājiem Rasels Vestbruks guva 29 punktus un veica 10 rezultatīvas piespēles partneriem, cita līdera Kevina Duranta kontā 28 punkti un septiņas atlēkušās bumbas.

Tikmēr «Spurs» rindās kārtējo reizi rezultatīvi spēlēja Lamarkuss Oldridžs, kam 41 punkts, bet 14 punktus pievienoja Kavi Lenards.

Sērija turpināsies Oklahomasitijā, kur notiks nākamās divas spēles.

Citā mačā Austrumu konferences pusfināla sērijas pirmajā spēlē Klīvlendas «Cavaliers» komanda ar 104:93 savā laukumā apspēlēja Atlantas «Hawks» vienību.

Lebrons Džeimss uzvarētāju sastāvā guva 25 punktus, Kairijs Īrvings pievienoja 21 punktu un astoņas rezultatīvas piespēles, bet Kevins Lovs izcēlās ar 17 punktiem un savāktām 11 atlēkušajām bumbām zem groziem.

Savukārt «Hawks» komandā Vācijas saspēles vadītājs Deniss Šrēders guva 27 punktus.

Arī sērijas otrā spēle risināsies Klīvlendā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu