Nerimst kaislības pēc «Spurs» - «Thunder» otrās spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dramatiski otrdienas rītā (Latvijas laiks) Sanantonio noslēdzās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences pusfināla sērijas otrā spēle starp vietējo «Spurs» un Oklahomasitijas «Thunder» komandu. Ziemeļamerikas presē, sociālajos tīklos tiek kritizēti tiesneši, kuri pieļāvuši vairākas kļūdas, kas izšķīrušas cīņas likteni.

13,5 sekundes līdz ceturtās ceturtdaļas beigām «Thunder» pie sev labvēlīgā rezultāta 98:97 izpildīja sāna auta iemetienu. To aktīvi Dionam Veitersam traucēja izpildīt pieredzējušais argentīnietis Manu Džinobili. Kad bumba bija jāievada spēlē, Veiterss ar elkoni iesita pretiniekam, arbitriem nefiksējot pārkāpumu.

Džinobili un visa «Spurs» komanda neslēpa vilšanos. Lai gan viņš bija uzkāpis uz laukuma sāna līnijas, par ko varēja saņemt tehnisko piezīmi. To tiesneši nefiksēja.

Tomēr bumbu laukuma saimniekiem izdevās pārtvert, ko laukuma centrā izdarīja Denijs Grīns. Vairāki speciālisti norādījuši, ka tobrīd viņš pārkāpis noteikumus pret «Thunder» līderi Kevinu Durantu. Svilpe nesekoja.

Organizējot pēdējo uzbrukumu, neprecīzu metienu izpildīja Petijs Milss, bet cīņa turpinājās groza apakšā, kur Lamarkusa Oldridža kreklā bija ieķēries Serhio Ibaka. Arī šajā momentā tiesnešu svilpes klusēja.

Sociālajos tīklos cilvēki norāda uz tiesnešu nekompetenci, tik īsā laika sprīdī nekonstatējot nevienu pārkāpumu.

Sērija turpināsies Oklahomasitijā, kur notiks nākamās divas spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu