«Cavaliers» basketbolisti «nomētā» «Hawks» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences pusfinālā naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) izcīnīja Klīvlendas «Cavaliers» vienība, kas ar 123:98 savā laukumā sagrāva Atlantas «Hawks».

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 2-0.

Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 27 punktiem bija līderis Lebrons Džeimss, J.R. Smits pievienoja 23 punktus, Kairijs Īrvings izcēlās ar 19 gūtiem punktiem.

Tikmēr «Hawks» labā 16 punktus guva Pols Milseps, 14 punkti Džefa Tīga kontā.

«Cavaliers» šajā mačā uzrādīja lielisku precizitāti no tālās distances, kopā realizējot 25 trīspunktu metienus, no kuriem septiņus iemeta Smits. Līdz šim nevienai komandai izslēgšanas spēļu turnīrā tik daudz trīspunktu metienu nebija izdevies iemest.

«Šī bija īpaša spēle mums visiem,» pēc mača atzina Džeimss. «Šajā līgā spēlējušas ļoti daudzas lieliskas komandas, lieliski basketbolisti un snaiperi, tāpēc sasniegtais rekords ir patiešām īpašs.»

Sērijas trešā un ceturtā spēle notiks Atlantā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu