Bagatska trenētā «Ņižņij Novgorod» izstājas Vienotās līgas ceturtdaļfinālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas izlases galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā «Ņižņij Novgorod» komanda ceturtdien piedzīvoja trešo zaudējumu ceturtdaļfināla sērijā un izstājās no VTB Vienotās līgas izslēgšanas turnīra.

Ņižņijnovgorodas komanda savā laukumā ar rezultātu 71:84 (25;15, 17:26, 13:25, 16:18) piekāpās Kazaņas «Unics» vienībai, sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 atzīstot pretinieku pārākumu.

«Unics» līderis Kīts Lengfords guva 29 punktus, savukārt «Ņižņij Novgorod» vienības rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Vladimirs Ivļevs.

Sērijas pirmajā spēlē «Ņižņij Novgorod» zaudēja ar rezultātu 70:83, bet pirmdien Bagatska vienība pretiniekiem piekāpās ar 61:70.

Bagatska palīgi Ņižņijnovgorodas vienībā ir latviešu speciālisti Artūrs Štālbergs un Oskars Ernšteins.

Latvijas basketbolistu Jāņa Timmas un Kaspara Bērziņa pārstāvētā Sanktpēterburgas «Zeņit» komanda ceturtdaļfināla sērijā ar 2-0 ir vadībā pret Saratovas «Avtodor».

Timma otrdien guva 35 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas, palīdzot «Zeņit» sērijā izcīnīt otro uzvaru. Sērijas trešā spēle paredzēta piektdien «Avtodor» laukumā.

Cita ceturtdaļfināla pārī Maskavas apgabala «Himki» ar 2-0 ir priekšā pret Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ» basketbolistiem, kuriem drīzumā gaidāma dalība ULEB Eirolīgas finālturnīrā.

VTB Vienotās līgas pusfinālu sasniedzis Krievijas grands Maskavas CSKA, kas sērijā ar 3-0 uzvarēja Čehijas komandu Nimburkas ČEZ.

Pusfinālā CSKA mērosies spēkiem ar Maskavas apgabala «Himki» un Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ» dueļa uzvarētājiem.

Latvijas čempioni «VEF Rīga» ar regulārajā turnīrā izcīnītām 11 uzvarām 30 mačos palika 11.vietā kopvērtējumā un nekvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Arī šosezon VTB Vienotajā līgā sacentās 16 komandas, kas bez dalījuma apakšgrupās aizvadīja divu apļu turnīru. Izslēgšanas turnīrā iekļuva astoņas labākās vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu