«Thunder» atgūst vadību sērijā ar čempionvienību «Warriors»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Rietumu konferences finālsērijā naktī uz pirmdienu (Latvijas laiks) izcīnīja Oklahomasitijas «Thunder» basketbolisti.

«Thunder» komanda savā laukumā «Chesapeake Energy Arena» (18 203 skatītāji klātienē) ar rezultātu 133:105 pārliecinoši pieveica iepriekšējās sezonas čempionvienību Goldensteitas «Warriors», sērijā līdz četriem panākumiem izvirzoties priekšā 2-1.

Uzvarētāju rindās Kevins Durants guva 33 punktus un izcīnīja 8 atlēkušās bumbas, Rasels Vestbruks pievienoja 30 punktus, 12 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 8 bumbas zem groziem.

Abi «Thunder» līderi pirmo reizi izslēgšanas turnīrā realizēja metienus vismaz ar 50% precizitāti. Durants no spēles realizēja 10 no 15 izmestajiem metieniem, kamēr Vestbruks 10 no 19.

Tikmēr «Warriors» rindās pēdējo divu sezonu vērīgākais spēlētājs jeb MVP Stefans Karijs guva 24 punktus, Klejs Tompsons izcēlās ar 18 gūtiem punktiem.

Spēles laikā Stīva Kera vadītā «Warriors» komanda vienubrīd atradās iedzinējas lomā pat ar 41 punktu. Regulārās sezonas laikā vienībai, kas izcīnīja 73 uzvaras, ne reizi nebija tāds deficīts.

«Mēs saņēmām to, ko bijām pelnījuši,» NBA mājas lapā citēts Kers.

Arī sērijas ceturtā spēle notiks «Chesapeake Energy Arena» hallē.

Austrumu konferences finālsērijā Klīvlendas «Cavaliers» ar 2-1 atrodas vadībā pret Toronto «Raptors», kas konferences finālā iekļuvusi pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu