Vestbrukam «triple-double»; «Thunder» nonāk soļa attālumā no fināla

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Trešo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Rietumu konferences finālsērijā naktī uz trešdienu (Latvijas laiks) izcīnīja Oklahomasitijas «Thunder» basketbolisti.

«Thunder» komanda savā laukumā «Chesapeake Energy Arena» (18 203 skatītāji klātienē) ar rezultātu 118:94 pārliecinoši apspēlēja iepriekšējās sezonas čempioni Goldensteitas «Warriors», sērijā līdz četriem panākumiem izvirzoties priekšā ar 3-1.

Uzvarētāju rindās kārtējo reizi lielisku sniegumu demonstrēja Rasels Vestbruks, kas izcēlās ar «triple-double». Viņš guva 36 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un tikpat reizes rezultatīvi asistēja partneriem.

26 punktus guva un 11 bumbas savāca cits «Thunder» līderis Kevins Durants, pa 17 punktiem pievienoja Serhe Ibaka un Andrē Robersons.

Tikmēr «Warriors» rindās Klejs Tompsons guva 26 punktus, bet pēdējo divu sezonu vērtīgākais spēlētājs Stefans Karijs iemeta 19 punktus.

Stīva Kera vadītā «Warriors» komanda, kas regulārajā čempionātā izcīnīja 73 uzvaras, pirmo reizi šosezon piedzīvoja divus zaudējumus pēc kārtas.

Sērija turpināsies Ouklendā, kur savas mājas spēles aizvada «Warriors» basketbolisti.

Austrumu konferences finālsērijā cīņā starp Klīvlendas «Cavaliers» un Toronto «Raptors» komandām rezultāts ir 2-2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu