Freimanim 23 punkti; «Kalev»/«Cramo» nokļūst uzvaras attālumā no Igaunijas čempionu titula

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Latvijas izlases basketbolists Rolands Freimanis trešdien guva 23 punktus, palīdzot Tallinas «Kalev»/«Cramo» komandai nokļūt uzvaras attālumā no Igaunijas čempionu titula izcīnīšanas.

«Kalev»/«Cramo» viesos ar 77:62 (21:17, 13:10, 26:16, 17:19) uzvarēja Tartu TU/«Rock» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1.

Freimanis ar 23 punktiem bija otras rezultatīvākais «Kalev»/«Cramo» komandā, jo 25 punktus sameta Rains Veidemans.

Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja tieši 30 minūtes, trāpot piecus no septiņiem divpunktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un četrus no sešiem soda metieniem.

Vēl Latvijas basketbolista rēķinā bija astoņas atlēkušās bumbas, viena kļūda un viena pārķerta bumba, kā arī divas personiskās piezīmes un pieci izprovocēti pretinieku pārkāpumi, kas viņam deva 26 efektivitātes koeficienta punktus.

Tartu komandā ar 15 punktiem izcēlās Evalds Zabss.

Sērijas piektā spēle piektdien tiks aizvadīts Tallinā.

Jau ziņots, ka sērijas pirmajos divos mačos «Kalev»/«Cramo» mājās uzvarēja ar 97:81 un 71:69, bet trešajā mačā viesos zaudēja ar 68:75.

Kā ziņots, ceturtdaļfinālā «Kalev»/«Cramo» ar 3-0 apspēlēja daudzu latviešu pārstāvēto «Valga-Valka»/«Maks&Moorits» komandu, kas ar nosaukumu «Valka»/«Valga» cieta zaudējumu «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla sērijā pret «VEF Rīga» komandu. Savukārt pusfinālā «Kalev» ar 3-0 pārspēja Raplas «Avis» komandu.

Freimaņa pārstāvētā komanda šosezon sacentās arī VTB Vienotajā līgā, kur 30 spēlēs tika pie astoņām uzvarām, kas deva 14.vietu 16 komandu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu